Home / Banat / Țigări de contrabandă confiscate de polițiști

Țigări de contrabandă confiscate de polițiști

Polițiștii municipiului Reșița au depistat duminică o femeie din Ticvaniu Mare în timp ce comercializa țigări nefiscalizate provenite din contrabandă. Pe numele celei în cauză a fost întocmit dosar penal iar cele 1.444 de țigarete și 11 trabucuri găsite asupra ei au fost confiscate.

 

Duminică, 17 decembrie a.c., în jurul orei 10.20, în timp ce-și exercitau atribuțiile de serviciu într-o piață din Reșița, doi polițiști de ordine publică au depistat în flagrant o femeie în vârstă de 42 de ani, din Ticvaniu Mare, care efectua acte de comerț ilicit cu țigări nefiscalizate provenite din contrabandă.

 

Femeia a fost condusă la sediul Poliției unde i s-a efectuat un control al bagajului, fiind găsită cantitatea de 1.444 de țigarete și 11 trabucuri nefiscalizate.

 

Întreaga cantitate de țigarete a fost confiscată în vederea continuării cercetărilor, pe numele celei în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

 

Activitățile desfășurate de polițiștii cărășeni pentru verificarea legalității operațiunilor cu tutun și prevenirea ilegalităților în acest domeniu, continuă și în perioada următoare.

About editor editor

Check Also

Prime Web Sites That Write Essays For You

Follow the steps we recommended above, and one of the best essay writing service evaluation …

Lasă un răspuns