Home / Banat / Inspectorii antifraudă desfășoară actiuni de prevenție și informare în baruri și restaurante

Inspectorii antifraudă desfășoară actiuni de prevenție și informare în baruri și restaurante

În cadrul unei acțiuni naționale de prevenție, monitorizare și control, inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală din cadrul ANAF înmânează materiale informative în localuri care organizează petreceri de Crăciun și Revelion în baruri, restaurante, cluburi sau alte spații cu destinație similară.

 

Marți, 19 decembrie a.c., inspectorii antifraudă din București au răspuns întrebărilor reprezentanților unor restaurante și baruri din zona parcului Herăstrău, București în legătură cu prevederile legale privind prevederile legale aplicabile acestui tip de activitate comercială.

În contextul intensificării activităților economice specifice sezonului de iarnă, acțiunea națională a Direcției Generale Antifraudă Fiscală continuă, atât pentru asigurarea îndeplinirii laturii preventive, menite să responsabilizeze contribuabilii cu privire la obligațiile fiscale de fiscalizare, declarare și plată care le revin, cât și pentru identificarea și sancționarea activităților comerciale ilicite.

About editor editor

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns