În 14 decembrie, polițiștii din Băile Herculane au depistat în trafic o autoutilitară încărcată cu material lemnos, șoferul acesteia neavând un aviz de însoțire a lemnului. Cel în cauză a fost sancționat cu 5.000 de lei și i s-a întocmit dosar penal iar materialul lemnos a fost confiscat.

În 14 decembrie, în jurul orei 17.00, poliţiştii din Băile Herculane împreună cu lucrători silvici, au depistat pe raza localității un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Gorj, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 3,79 m.c. lemn de foc de esență fag, fără a avea aviz de însoțire.

Ulterior, conducătorul auto a  prezentat un aviz de însoțire secundar a materialului lemnos, emis după ce a fost oprit în trafic.

Întrucât s-a stabilit faptul că lemnul  transportat nu este însoțit de un document valabil, s-a procedat la sancționarea contravențională a conducătorului auto cu amendă în valoare de 5.000 de lei și la confiscarea materialului lemnos.

De asemenea, polițiștii au întocmit și un dosar penal iar cercetările sunt continuate sub aspectul savărşirii infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

Leave a reply