Home / REŞIŢA / Crăciunul – Sărbătoare în suflet

Crăciunul – Sărbătoare în suflet

O bucurie cum doar o dată pe an o poți simți!

Fără să cugetăm și să răstălmăcim sensul cuvântului Crăciun, fiecăruia dintre noi i se implementează acel zâmbet natural ce descrie imensitatea bucuriei lăuntrice pe care o reflectă sărbătoarea. O sărbătoare ce ne adună pe toți, de la mic la mare, spre o rază de speranță.

Cu un țel bine definit, în prag de sărbătoare, studenți și cadre didactice din cadrul Facultății de Științe Sociale, Facultății de Științe Economice, alături de Liga Studenților din Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița și-au dat mâna cu Poliția Municipiului Reșița, Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin și preotul Peica Marius și, timp de o săptămână,  au organizat campanii de strângere de fonduri pentru beneficiarii Asociației Humanitas Pro Deo, bătrâni și familii nevoiașe.

Cu fondurile adunate, în zilele de 14.12.2017 și 21.12.2017, începând cu ora 8.00, echipe formate din toți cei implicați în campanii vor fi prezenți în incinta Asociației Humanitas Pro Deo, unde vor găti pentru 120 de persoane (copii ce aparțin școlilor din Mociur și Dealul Crucii, beneficiari direcți ai asociației, bătrâni și familii nevoiașe) și vor pregăti pachete cu haine și mâncare.

În data de 14.12.2017, mâncarea pregătită în incinta Asociației Humanitas Pro Deo va fi dusă la elevii școlilor din Mociur și din Dealul Crucii, fiind împărțită tuturor elevilor.

În data de 21.12.2017 va fi repetată acțiunea din 14.12.2017, însă de această dată mâncarea și pachetele vor fi împărțite bătrânilor, familiilor nevoiașe și beneficiarilor ce locuiesc în incinta Asociației Humanitas Pro Deo.

Prin acțiunile derulate dorim să aducem bucurie, atât în sufletul, cât și în casele celor nevoiași.

Le mulțumim tuturor celor implicați în campanii!

Tuturor le dorim SĂRBĂTORI FERICITE!

About editor editor

Check Also

Accident rutier soldat cu decesul unei persoane, Poliția caută autorul

Astăzi de dimineață, la ora 05.44, a fost sesizat, prin apel 112, un accident rutier …

Lasă un răspuns