Home / Banat / Minoră dispărută și căutată de poliție

Minoră dispărută și căutată de poliție

Poliţiştii din Hunedoara caută o minoră, de 9 ani, care a dispărut la data de 10 decembrie, din Petrila.

Persoanele care deţin informaţii pentru găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul de telefon 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

La data de 11 decembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara au fost sesizați de o femeie, de 26 de ani, din Petrila, că fiica sa, în vârstă de 9 ani, a dispărut.

În fapt, din verificări a reieșit că, la data de 10 decembrie a.c., în jurul orei 18.00,  minora ar fi mers la un magazin din orașul Petrila, fiind însoțită de bunica ei.

După ce au terminat de făcut cumpărături, bunica ar fi însoțit-o pe minoră până aproape de locuință (în zona Pieței Căprioara), după care bunica s-a întors la serviciu, însă minora nu a mai revenit la domiciliu.

LĂBAN DENISA-ALEXANDRA, de 9 ani, are aproximativ 1,55 m înălțime, aproximativ 45 kg., ochi căprui, fața rotundă,  păr scurt în părți și lung în față, de culoare șaten.

Minora a mai plecat voluntar de acasă, însă, de fiecare dată, a fost găsită pe raza municipiului Petroșani ori a orașului Petrila.

La momentul dispariției, minora purta o geacă verde închis, cu blană roz, o pereche de pantaloni sport albaștri cu negru, ghete negre cu model roz.

Persoanele care deţin informaţii care să ducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul de telefon 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

About editor editor

Check Also

Prime Web Sites That Write Essays For You

Follow the steps we recommended above, and one of the best essay writing service evaluation …

Lasă un răspuns