În dimineața de 07.12.2017, în jurul orei 09.45, o conducătoare auto nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi și a lovit o femeie ce traversa regulamentar strada, pe o trecere de pietoni din Caransebeș.

            

În dimineața de 07.12.2017 , în jurul orei 09.40, pe strada Gării din municipiul Caransebeș a avut loc un accident rutier.

 

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit că o femeie în vârstă de 48 de ani, s-a aflat la volanul unui autoturism, pe strada Gării din municipiul Caransebeș. La un moment dat aceasta a efectuat o manevră de mers înapoi fără să se asigure și a lovit o femeie în vârstă de 78 de ani, din Caransebeș, care traversa strada pe marcajul pietonal.

 

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a femeii de 78 de ani, aceasta fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

 

Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Neacordarea priorităţii de trecere pietonilor dar şi indisciplina pietonală reprezintă cauze principale generatoare de accidente rutiere. Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să fie prudenţi, să reducă viteza în locurile semnalate de indicatoare rutiere şi în special la trecerile pentru pietoni. Graba lor şi neatenţia pot avea consecinţe grave.

 

 

Leave a reply