”Dragi conceteni,

In sfarsit a venit zăpada!

Va anunț ca echipele de la Gospodăria Locala sunt deja pe teren si pe aceasta cale va rog sa eliberați căile de acces pentru a putea interveni eficient. Echipajul de la Poliția Locala va trece pe fiecare strada pentru a verifica daca avem căile de rulare eliberate de autoturisme, lemne, nisip sau alte obiecte care pot încurca activitatea de deszăpezire.
Am discutat cu operatorul care se ocupa de drumul județean si au promis ca vor interveni si ei in cursul zilei (drumul Bosneag – Moldovita).
Am discutat si cu responsabilii pentru deszăpezirea DN 57 (drumul care face legătura între Moldova Noua si Oravita sau spre Orsova ) si mi-au comunicat ca situația este sub control si se poate circula in condiții de iarna.
Așa cum vedeți si in poze, astăzi dimineața am ieșit la deszăpezirea manuala ??? in fata casei împreuna cu Daniela si Adriana.
Consider ca este o obligație morala de a ne implica si personal in igienizarea domeniului public din fata casei sau blocului si as fi extrem de bucuros sa vad mai multe poze pe facebook cu locuitori ai orasului nostru care au înțeles cât de importantă este implicarea fiecăruia dintre noi.
Evident ca intodeauna vor fi cârcotași sau lenesi care vor cauta diferite motive sa nu facă nimic si sa critice.
Va rog daca sunt probleme care țin de adminstratia publica sa imi transmiteti mesaje pentru a putea interveni cât mai rapid.

Puterea de a fi buni, de a contribui personal la bunul mers al comunitații, sta in fiecare dintre noi!” notează primarul orașului Moldova-Nouă, Adrian Torma, pe o rețea de socializare.

Leave a reply