Home / Banat / Acte de vandalism în centru reșiței

Acte de vandalism în centru reșiței

La data de 30.11.2017, poliţiştii locali din cadrul Biroului de Ordine Publică care efectuau serviciul de patrulare în Centrul Civic din municipiul Reşiţa, au surprins în jurul orelor 02º, un tânăr în timp ce lovea cu piciorul coşurile de gunoi amplasate pe stâlpii de iluminat public provocând distrugerea acestora.

        După identificarea persoanei în cauză la sediul instituţiei, constatându-se că numitul B. Robert-Laurenţiu cu vârsta de 17 ani, domiciliat în Reşiţa, este minor, poliţiştii locali au contactat părinţii acestuia, iar în prezenţa mamei sale au întocmit proces-verbal de constatare a contravenţiei.

        Susnumitul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1000 de lei pentru încălcarea prevederilor HCL nr.69/2014 privind stabilirea unor măsuri necesare pentru buna gospodărire a municipiului Reşiţa, urmând a se lua măsuri de recuperare a pagubelor produse.

About editor editor

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns