Home / Banat / Trei sute de persoane au protestat şi în centrul Timişoarei față de legile justiției

Trei sute de persoane au protestat şi în centrul Timişoarei față de legile justiției

Aproximativ 300 de persoane s-au adunat, duminică seara, în centrul Timișoarei, pentru a protesta față de Guvern și pentru a-și arăta nemulțumirea cu privire la proiectul legilor justiției. ”Picătura care va umple paharul este aproape”, a spus un protestatar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei 300 de manifestanți s-au strâns, duminică seara, în Piața Victoriei din Timișoara, având steagul României și pancarte cu mesaje precum “Faceți-vă Guvern la Jilava”, “Ajunge, descreieraților” sau “Cetățean al statului de drept”.

După ce în centrul Timișoarei s-a intonat imnul României, protestatarii au început să scandeze “Demisia”, “Nu vrem să fim conduși de hoți” sau “Rezistăm”.

“Protestul este organizat pentru a atenționa guvernanții că paharul nemulțumirilor se umple, picătura care va umple paharul este aproape. S-a întins prea mult coarda. Ne-au spus că vor să fie bine, dar ei vor să fie bine doar pentru ei. Atenție că se umple paharul și va fi prăpăd”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Pompiliu Lenghel, prezent la protestul din centrul Timișoarei.

În jurul orei 20.00, manifestanții au plecat într-un marș prin centrul Timișoarei.

About cristian.frant

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns