Trei bărbați au murit, vineri, intoxicaţi cu vaporii de alcool pe care i-au inhalat dintr-o cisternă de transport bere, la o spălătorie auto din județul Caraș-Severin, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Caraș-Severin, incidentul a avut loc vineri, la o spălătorie auto aflată pe DN 6, între localitățile Domașnea și Cornea.

Trei bărbați angajați ai spălătoriei au intrat într-o cisternă de transport bere pentru a o curăța, dar s-au intoxicat de la vaporii de alcool.

“Punctul de lucru Băile Herculane și Detașamentul Caransebeș au intervenit pentru extragerea a trei persoane dintr-o cisternă transport bere. Cele trei persoane efectuau lucrări de curățare a cisternei și se pare că s-au intoxicat de la vaporii de alcool”, arată ISU Caraș-Severin.

După ce au fost scoși din cisternă, cei trei bărbați au fost predați echipajelor medicale aflate la fața locului pentru manevre de resuscitare. În cele din urmă, s-a declarat decesul celor trei bărbaţi.

Leave a reply