Home / MOLDOVA NOUĂ / Moment aniversar la Centrul de Tineret

Moment aniversar la Centrul de Tineret

Zilele acestea centrul de tineret Sfânta Varvara din Moldova Nouă aniversează doi ani de activitate. Momentul a fost marcat prin oficierea unei slujbe de mulțumire de către părintele Ion Nedelcu la sediul centrului de tineret. În cuvântul de învățătură părintele a subliniat faptul că în acești doi ani de activitate, au existat foarte multe momente de trăire duhovnicească și foarte mulți tineri se simt azi mai aproape de Hristos prin participarea la sfintele slujbe și prin activitățile întreprinse la centru de tineret.

Centrul de Tineret Sfânta Varvara își desfășoară activitatea în corpul vechi al Liceului Tehnologic ”Clisura Dunării” din Moldova Nouă, având intrare separată prin parcul din spatele blocului 3A.

Printre activitățile centrului de tineret, amintim: pictura, tehnica decoupage, qulling, pirogravură, cerc de teatru, cerc catehetic, cor.

About editor editor

Check Also

S-a semnat contractul “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, a rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare din Reșița”

Contractul CS-CL-06 “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare …

Lasă un răspuns