Home / REŞIŢA / Clubul Rotary a finalizat lucrările de amenajare şi modernizare a secțiilor de Oncologie și Hematologie din cadrul Spitalului din Reșița

Clubul Rotary a finalizat lucrările de amenajare şi modernizare a secțiilor de Oncologie și Hematologie din cadrul Spitalului din Reșița

Clubul Rotary Reșița împreună cu Rotary Community Corp, în parteneriat cu Spitalul Județean Reșița au finalizat un proiect comun care constă în lucrări de amenajare şi modernizare a unor facilitați sanitare aparţinând secțiilor de Oncologie și Hematologie din cadrul Spitalului Staționar II, din Reșița.

Prin organizarea unei serii de acțiuni caritabile cum ar fi: Balul de Caritate al Clubului Rotary Reșița și Spectacolul Folcloric „Dăruim Speranța de la An la An cu Cântecul și Jocul Nostru Bănățean”, prin acţiuni de sponsorizare şi voluntariat,  inițiatorii proiectului au reușit sa strângă suma necesară pentru amenajarea la standarde europene a acelor facilitați sanitare de care depinde, în mare măsură, buna desfășurare a activității medicale în aceste secții.

In data de 10 noiembrie 2017 la ora 11.00, membrii activi ai Rotary Club Reșița şi Rotary Community Corp vă invită să luați parte la recepția finală și predarea lucrărilor de amenajare şi modernizare, la care vor participa d-na dr. Cristina Mihaela Bacer, managerul Spitalului Județean Reșița, d-na dr. Melania Bengulescu, șefa secției de Oncologie, d-na dr. Marinela Racz, șefa dep. Medicina Interna II, reprezentantul firmei de construcţii s.a.

Clubul Rotary Reșița mulțumește și pe aceasta cale acelor oameni devotați și generoși care au fost întotdeauna alături de noi și de proiectele noastre puse în slujba comunităţii.

About editor editor

Check Also

Sky Optic anunță finalizarea proiectului ”Cerere finanțare SKY OPTICS CENTER SRL”

Comunicat_de_Presa_FINALIZARE PROIECT_SKY OPTICS CENTER SRL

Lasă un răspuns