În urma alegerilor de astăzi, Bogdan Matichescu, tânărul consilier local PNL, a predat ștafeta după prezentarea raportului de activitate.

„Vă mulțumesc pentru tot sprijinul de care am beneficiat din partea voastră, a tuturor, colegi tineri și colegi seniori, în toți acești ani în care am consus această organizație. Am fost o echipă unită și am demonstrat că muncind și crezând în ceea ce ne-am propus am reușit să obținem rezultate politice importante pentru noi ca partid dar mai ales pentru comunitate. Este important să continuați să atrageți cât mai mulți tineri lângă voi pentru că doar așa putem produce schimbarea pe care ne-o dorim pentru orașul nostru”, le-a transmis Bogdan Matichescu tinerilor prezenți.

În prezența liderilor PNL din municipiul Reșița, primarul și președintele organizației, Ioan Popa, viceprimarul Adrian Dacica și liderul consilierilor locali, Hadrian Popescu, tinerii prezenți și-au ales noua conducere. Începând de din 12 octombrie 2017, noul președinte al tinerilor liberali este Alfred Loba.

„Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și încredere. Vă asigur că voi depune toate eforturile pentru ca organizația noastră de tineret să reprezinte cu adevărat interesul tinerilor din oraș. Le mulțumesc colegilor mei care au decis să mă sprijine făcând pasul de a candida în echipa mea și mai ales pentru că își asumă această muncă, deloc ușoară, de a face proiecte pentru tineri, de a atrage căt mai mulți tineri activi lângă noi”, a spus președintele nou ales, Alfred Loba.

Leave a reply