Prima Pagina / Banat / Poliţiştii caută o copilă de 13 ani, care a plecat spre şcoală, însă nu a mai ajuns și nici acasă nu a revenit.

Poliţiştii caută o copilă de 13 ani, care a plecat spre şcoală, însă nu a mai ajuns și nici acasă nu a revenit.

La data de 12 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați de un bărbat, în calitate de reprezentant legal al minorei Pop Claudia Ioana, de 13 ani, din orașul Rovinari, cu privire la faptul că aceasta a plecat de la domiciliu, la data de 10 octombrie a.c., spre școală, din comuna Fărcășești, însă nu a mai ajuns și nici la domiciliu nu a revenit.

Din primele verificări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că minora a mai plecat voluntar de la domiciliu, însă, de fiecare dată a revenit, fără ca reprezentanții legali să anunțe poliția.

Semnalmente: aproximativ 1,60 m înălțime, circa 45 de kg, păr negru ondulat, până la umeri, ochi negri, constituție atletică. La plecare purta o pereche de blue-jeans de culoare neagră, decupați în zona coapselor, bluză din material textil, de culoare albă, geacă din fâș de culoare verde, cu glugă, iar în picioare purta pantofi tip espadrile, de culoare neagră.

 

Cei care pot oferi detalii care să conducă la identificarea minorei sunt rugați să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul de urgență 112.

About editor editor

Lasă un răspuns