Home / REŞIŢA / Accident rutier pe D.N. 58 B, în afara municipiului Reșița

Accident rutier pe D.N. 58 B, în afara municipiului Reșița

Ieri dimineață, în jurul orei 08.30, a avut loc un accident rutier pe D.N. 58 B, în afara municipiului Reșița. Polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Ieri, în jurul orei 08.30, pe D.N. 58 B, în afara municipiului Reșița, a avut loc un accident rutier.

 

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe D.N.58 B, dinspre Bocșa spre Reșița. La km 7+210 m, la intrarea într-o curbă deosebit de periculoasă, acesta a depășit o coloană de autovehicule fără să se asigure corespunzător, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 64 de ani, din Reșița. După impact, autoturismul condus de bărbatul de 35 de ani a ricoșat în capul tractor al unui ansamblu de vehicule.

 

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoturismului care circula regulamentar și rănirea ușoară a pasagerului pe locul din dreapta-față în autoturismul condus de acesta, ambii fiind transportați la Spitalul Județean din Reșița pentru îngrijiri medicale.

 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

About editor editor

Check Also

ANUNȚ OPRIRE APĂ ÎN REŞIŢA

ANUNȚ OPRIRE APĂ ÎN REŞIŢA-03.08.2022     ANUNȚ OPRIRE APĂ în REŞIŢA Str. Ceretului, Rândul …

Lasă un răspuns