Home / REŞIŢA / Târg de prezentare a firmelor din regiune la UEMR

Târg de prezentare a firmelor din regiune la UEMR

O primă ediție a Târgului de prezentare a firmelor din regiune va avea loc miercuri, 11 octombrie 2017, și joi, 12 octombrie 2017, în intervalul orar 10.00 – 14.00, în foaierul din corpul A al universității.

Miercuri, de la ora 14.00, în sala multimedia „Constantin Gruescu” (corpul D) este propus un atelier de lucru cu tematica dezvoltării de parteneriate, cu participarea cadrelor didactice și reprezentații firmelor.

Joi, 12 octombrie, ora 11.00, sala multimedia „Constantin Gruescu” (corpul D) găzduiește conferința cu tema Inovarea – motorul dezvoltării firmelor, susținută de domnul dr. Nicolae Farbaş, preşedinte de onoare al Asociaţiei de Cercetare Multidisciplinară din zona de vest a României (ACM-V) şi Expert Tehimpuls Timişoara. De asemenea, joi, de la ora 14:00, este prevăzută o întâlnire dintre studenți și reprezentanți ai departamentelor resurse umane (HR) din rândul firmelor participante, în cadrul unui Workshop cu tematica Ce presupune un interviu de angajare?

About editor editor

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns