Home / Arad / Mituri despre cumpărături

Mituri despre cumpărături

Consumatorii sunt bombardați cu reguli și sfaturi despre cumpărăturile pe care le fac și cum ar trebui să le facă. De multe ori auzim că nu este bine să cumpărăm anumite obiecte, chiar dacă pentru noi sunt importante, că există numai anumite perioade în care ar trebui să investim în electrocasnice, deși noi acum avem nevoie de ele și că un anumit tip de magazine nu sunt bune. Totuși, ar trebui să ai în vedere că producătorii și comercianții au de câștigat de pe urma acestor sfaturi. Prin urmare, dacă vrei să cumperi ceva acum, chiar dacă nu ai bani suficienți, poți lua un împrumut online (lån på nettet). Iată care sunt cele mai comune mituri despre cumpărături.

1.De Black Friday vei găsi cele mai bune reduceri

Ce-i drept de Black Friday sau Vinerea Neagră vei găsi tăieri de prețuri foarte mari. Însă de cele mai multe produsele cu reduceri substanțiale sunt modele mai vechi pe care comercianții vor să le scoată de pe stoc sau sunt prea puține și se vând repede. În plus, s-au raportat magazine la Protecția Consumatorului care înainte de această zi măresc prețurile, tocmai ca reducerea să pară mai mare.  Este indicat să urmărești prețul obiectului dorit și în alte perioade ale anului. La noi există reducerile de după sărbători, care sunt destul de mai și cele de vară.

2.Cumpărăturile angro te costă mai puțin

Cumpărăturile la bax pentru produse alimentare vor fi întotdeauna mai ieftine. Însă, nu întotdeauna te poți baza pe acest lucru. Dacă prețul este per kilogram, atunci vei plăti la fel. Iar în ceea ce privește produsele non-alimentare, prețul este același atunci când cumperi angro. Pentru aceste produse, este indicat să urmărești ofertele nu să te bazezi că mai multe bucăți îți vor aduce o reducere.

3.Magazinele outlet îți oferă haine de firmă la un preț mai mic

Magazinele de tip outlet au pe umerașe haine de firmă la prețuri foarte mici, sau cel puțin asta susțin. Însă, hainele pe care le găsești în aceste magazine nu oferă calitatea brandului al cărui etichetă îl afișează. Aceste magazine primesc hainele care nu au trecut de controlul calității al unui brand în proporție de 90%. Restul sunt, într-adevăr, piesele are nu s-au vândut în timpul sezonului.

4.Mâncarea trecută de termenul de expirare trebuie aruncată

Termenul de expirare este convenit prin lege pentru produsele alimentare ca magazinele să nu vândă produse expirate, care apoi să stea pe rafturile consumatorilor săptămâni sau luni întregi. Însă, asta nu înseamnă că după acea dată alimentul nu mai poate fi consumat. Conservele, spre exemplu, pot păstra mâncarea aproximativ 5 ani de la data producției în stare bună. Este indicat să vezi dacă mâncarea este stricată înainte de a o arunca.

Atunci când vine vorba de banii tăi este indicat să fii sceptic în privința campaniilor de publicitate. Poți profita de reduceri și în alte perioade ale anului, nu trebuie să stai cu ochii țintiți pe un produs de care ai nevoie un an întreg. Dacă vrei să cumperi ceva neapărat poți accesa înainte www.hurtiglannu.com. Și vei te vei bucura de acel produs atunci când va trebui, nu vei aștepta pentru cea mai bună promoție mult timp.

About cristian.frant

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns