Prima Pagina / BOCŞA / FOTO/VIDEO Cultură serioasă de cannabis la Bocșa în Caraș-Severin

FOTO/VIDEO Cultură serioasă de cannabis la Bocșa în Caraș-Severin

O grupare specializată în cultivarea ilicită de droguri a fost destructurată de DIICOT.

Azi, 22 septembrie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caraş-Severin au efectuat 4 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de cultivarea ilicită de droguri de risc. În urma acțiunii, poliţiştii au ridicat 400 de plante de cannabis în diferite stadii de creștere și prelucrare, bunuri folosite la cultivare și înscrisuri.

Polițiștii au descoperit că gruparea infracțională a început cultivarea de cannabis în 2016, în zona orașului Bocșa. Procedeul de cultivare ar fi fost realizat cu ajutorul instrumentelor și produselor specifice culturilor in-door și out-door de droguri, procurate prin intermediul internetului.

În urma perchezițiilor, vor fi puse în executare 8 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române ajutați de poliţişti din cadrul structurii de Combatere a Criminalităţii Organizate din Timişoara, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin şi jandarmi.

 

About editor editor

Lasă un răspuns