Ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații De Urgență Caraș-Severin

Ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații De Urgență Caraș-Severin

In, 19.09.2017, d-nul prefect Matei Lupu, în calitate de președinte, a convocat, în sedință extraordinară, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al județului Caraș-Severin, în vederea analizării și aprobării Raportului de sinteză nr.7 din 19.09.2017 (intermediar) privind apărarea împotriva inundaţiilor şi fenomenelor hidrometeorologice periculoase (furtună) ce au afectat judeţul Caraş-Severin în data de 17.09.2017.

Raportul de sinteză intermediar a fost întocmit de către Grupul de Suport Tehnic nr. 1 al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin pe baza evaluărilor pagubelor întocmite şi transmise de către comitetele locale pentru situaţii de urgenţă din zonele afectate.

Raportul cuprinde doar pagubele înregistrate la obiectivele socio-economice (unităţi de învăţământ, primării, cămine culturale, unitate de îngrijire medicală, cămin persoane vârstnice), din 13 localităţi a 9 unităţi administrativ – teritoriale: Reşiţa, Oţelu Roşu, Armeniş, Berzovia, Constantin Daicoviciu, Doclin, Măureni, Ramna şi Sacu. Valoarea totală a pagubelor produse în urma manifestării fenomenelor meteorologice periculoase, respectiv vânt puternic/vijelii, averse și descărcări electrice, cuprinse în raport, se ridică la suma de aproximativ 155 mii lei.

Hotărârea CJSU va fi comunicată tuturor membrilor comitetului, prin grija Secretariatului Tehnic Permanent asigurat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Semenic”al județului Caraș-Severin.

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )