Zilele acestea Corpul de Control al comisarului general al Gărzii Naționale de Mediu a poposit la Reșița pentru un control amănunțit la comisariatul județean. Și tot zilele acestea am primit de la surse demne de toată încrederea două fotografii cu mașina comisariatului județean la cumpărături… la Lidl.

Ce n-am înțeles noi este cine să fi preferat să facă 1 minut cu mașina decât 10 pași pe jos de la sediul comisariatului județean al Gărzii de Mediu la Lidl și dacă nu cumva chiar Corpul de Control s-o fi dus la shopping cu mașinile de seriviciu din Caraș-Severin.

Sursa noastră ne face cu ochiul și ne zice că, de fapt, nu distanța era problema ci portbagajul. Plin. Ca pentru un chef pentru corpul de control… Comisari ai Gărzii Naționale de Mediu Caraș Severin utilizează mașinile instituției în scop personal, la cumpărături după orele de program.

Gheorghe Munteanu, comisar șef al GNM CS nu este străin de această situație, fiind conducătorul mașinii din fotografie după orele de program. În urmă cu doi ani un alt comisar șef al GNM CS, Senina Greve a avut un accident în trafic ducându-și copii la școală.

A devenit o modă la GNM CS ca șefii să folosească mașina instituției în scop personal. Sursele noastre spun că fotografia a fost făcută pe la jumătatea lui august și că la volan s-ar fi aflat chiar comisarul șef.

Leave a reply