Home / Banat / Responsabilitatea pentru siguranţa elevilor revine tuturor

Responsabilitatea pentru siguranţa elevilor revine tuturor

Deschiderea noului an de învăţământ 2017-2018 reprezintă pe lângă semnificaţia şi emoţia firească a momentului şi un prilej de conştientizare a elementelor de risc la adresa siguranţei elevilor pe care jandarmeria are obligaţia să le prevină şi să le combată eficient.

Astfel, pentru desfăşurarea normală a festivităţilor specifice deschiderii anului de învăţământ preuniversitar, conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin a luat toate măsurile necesare ca în zona instituţiilor de învăţământ ce revin ca şi misiune de menţinere a ordinii publice în competenţa inspectoratului, să fie supravegheate prin patrule auto şi pedestre, care să vegheze la siguranţa copiilor şi să îi sprijine dacă întâmpină dificultăţi. De asemenea, se va asigura intervenţia cu celeritate la evenimentele sesizate în incinta sau în apropierea unităţilor de învăţământ.

Ofiţeri din cadrul de Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin vor fi prezenţi în unităţile de învăţământ cu ocazia deschiderii anului şcolar, unde vor prezenta mesajul Inspectorului General al Jandarmeriei Române.
Asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă în şcoli şi în zonele adiacente acestora reprezintă o prioritate pentru Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin.

About editor editor

Check Also

La Anina Aquacaraș oprește apa

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA În data de -13.01.2022–str. Celnic Nord, Cerna, Cheile Gârliștei …

Lasă un răspuns