Renault a inceput in ultima vreme sa se avante in goana pentru premii de performanta in ceea ce priveste productia de masini. Dupa ce compania care produce si comercializeaza si binecunoscuta DACIE a castigat un premiu onorabil pentru Duster, iata ca acum este prezenta la Villa d’Este (Italia) la gala premiilor International Design Prize pe domeniul auto.

Cu ce masina au reusit francezii de la Renault sa impresioneze juratii in Italia?

 

Vom descoperi in cele ce urmeaza performanta pe care a reusit-o Renault. O masina absolut geniala, un concept cu adevarat futurist si o tehnica desavarsita, au adus in acest an premiul pentru cel mai frumos design auto din lume, tocmai companiei Renault.

TreZor este masina care a adus Renaul pe podium in Italia. Aceasta este un concept sport de inalta clasa, destinat unei clase aparte de soferi. Masina este una electrica, un coupe cu doua locuri, cu un motor ce produce 350 cai putere si ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 4 secunde.

Toti soferii ar fi innebuniti sa poata conduce asa ceva. De ce? Priveste pentru o secunda cum arata acest concept!

 

Iar in cazul in care inca nu te-ai convins de meritele Renault pentru castigarea premiului International Design Prize Italy 2017, iata inca o dovada a maiestriei francezilor!

 

Imagineaza-ti ce piese s-au folosit pentru a realiza aceasta masina!

 

Faptul ca Renault foloseste piese de calitate pentru masinile lor nu este un lucru necunoscut. Putem confirma acest lucru si prin premiul castigat de noul SUV Duster. Acesta a fost desemnat unul dintre cele mai bune SUV-uri, in test drive-ul versus mai multe SUV-uri din Europa (printre care si Lexus, Land Rover si Nissan).

Insa imaginati-va pentru cateva secunde ce piese s-au folosit la realizarea acestui concept. TreZor este una din operele de arta ale companiei Renault, fara nicio indoiala.

Insa, din moment ce in Romania nu vom vedea asa curand o astfel de aparitie pe sosele, noi ne putem multumi si cu divizia Dacia de la Renault. Aceste masini sunt perfecte pentru noi, iar piesele de calitate ale lor pot fi inlocuite oricand fara sa fie nevoie sa cheltuim o avere. Pentru astfel de piese auto de calitate putem apela oricand atat la dealeri autorizati si reprezentante auto cat si la magazine de specialitate din Romania.

Ce a insemnat premiul International Design Prize pentru brandul Renault?

 

TreZor a reprezentat o adevarata injectie cu adrenalina pentru brandul Renault in urma acestei editii International Design Prize. Conceptul a castigat admiratia a sute de mii de oameni si indragostiti de masini, iar cei mai cunoscuti producatori si distribuitori auto au considerat masina un adevarat brand de sine statator, acordandu-i acestuia toate meritele pentru premiul castigat de brandul frantuzesc Renault.

www.carzone.ro

Leave a reply