„Proiectul pentru modernizarea reţelelor de apă şi canalizare ale orașului nostru este necesar, însă acesta implică lucrări care deranjează cetăţenii oraşului. Şantierele deschise creează probleme privind circulaţia autovehiculelor, praf și alte neplăceri.

Pentru a fi eficienți în urmărirea lucrărilor începute pe raza municipiului, am stabilit ca, săptămânal, să ne întâlnim cu reprezentanți ai AquaCaraș și ai constructorilor pentru a verifica stadiul lucrărilor și modul în care acestea sunt făcute. Am cerut constructorilor termene clare de finalizare/remediere a lucrărilor neconforme, iar pe viitor nu o să mai eliberăm permise de spargere pentru alte lucrări decât în momentul în care cele începute sunt finalizate.

În același timp, din resurse proprii, am demarat lucrări de refacere a aleilor și străzilor secundare. În acest moment am finalizat Strada Gratz – alee și parcări, Aleea Narcisei – alee și parcări, Piața Republicii – rigole și trotuare, Str. Caraiman- rigole și drum acces, Str. Căminelor- Parc Industrial, trotuar și iluminat public, iar în câteva zile se vor finaliza și lucrările de reamenajare a parcării de lângă Liceul Traian Vuia-strada Căminelor, care includ refacerea parcării, acces liceu și stația pentru transportul public local.


Puteți fi convinși că, împreună cu echipa din cadrul primăriei, se caută cele mai bune soluții pentru a remedia problemele care apar.” declară primarul Municipiului Reșița, Ioan Popa.

Leave a reply