În 14 iulie 2017, ELBA a participat în cadrul dezbaterilor organizate în cadrul Asociaţiei “Clubul Economic German Banat”.

Evenimentul a avut loc la Reşiţa, iar delegaţia a fost formată din lideri din administraţia locală ai municipiului, personalităţi din partea Universităţii „Eftimie Murgu”, oameni de afaceri, reprezentanţi ai companiilor de marcă a din Timişoara şi Reşiţa.

La masa discuţiilor s-au adus în atenţie subiecte importante pentru regiune ca – investiţii actuale de succes, oportunităţi de investiţii, alături de factori care favorizează şi susţin afacerile din zonă. Primarul Reşiţei a adus argumente factuale pentru care Reşiţa reprezintă în momentul de faţă un pol al regiunii cu un potenţial economic real.

ELBA este compania românească cu un istoric de aproape 100 de ani în mediul de afaceri, fiind în momentul de faţă – cel mai important producător de corpuri de iluminat profesional din ţară. Compania participă activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii de zi cu zi a oamenilor, dezvoltând soluţii de iluminat inteligent, performant, în armonie cu mediul înconjurător.

Leave a reply