Prima Pagina / Banat / Loredana Ohâi, locul al doilea la Cupa Europeană de la Saarbruecken

Loredana Ohâi, locul al doilea la Cupa Europeană de la Saarbruecken

Sportiva română Loredana Ohâi a ocupat locul al doilea în limitele categoriei 57 kg, sâmbătă, la Cupa Europeană de judo de la Saarbruecken (Germania), după ce a fost învinsă în finală de franțuzoaica Sarah Harachi.

Ohâi a învins-o în optimi pe Ines Beischimdt (Germania), apoi a trecut de olandeza Dewy Karthaus, iar în semifinale a învins-o pe italianca Giulia Caggiano.

Tot la cat. 57 kg, Oana Nicolaescu a învins-o în primul tur pe Pauline Wulff (Germania), dar apoi a fost întrecută de rusoaica Natalia Golomidova.

La cat. 48 kg, Monica Ungureanu și Alexandra Pop au fost aproape de medaliile de bronz, dar în cele din urmă s-au clasat pe 5. Ungureanu a trecut în optimi de Julia Rotthoff (Germania), în sferturi a câștigat în fața belgiencei Anne Sophie Jura, a pierdut semifinala cu britanica Kelly Staddon, iar apoi și meciul pentru locurile 3-5, cu turcoaica Melissa Cakmakli. Pop a câștigat în optimi la Jessica Lindner (Germania), în sferturi s-a impus în fața olandezei Kim Akker, a pierdut semifinala cu Shirine Boukli (Franța), iar apoi și meciul pentru bronz cu Jura.

La cat. 73 kg, Marcel Cercea a pierdut în primul tur la David Kraemer (Germania), iar Alexandru Raicu a fost învins de kazahul Azamat Mukanov.

Duminică, la cat. +100 kg, Vlăduț Simionescu îl va înfrunta pe kazahul Ierjan Șinkeev.

La competiție participă 403 judoka din 29 de țări, 243 la masculin și 160 la feminin.

Sursa: agerpres.ro

About editor editor

Lasă un răspuns