Un tânăr din Caraş-Severin a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce într-un colet care îi era destinat, trimis din Spania, au fost găsite 500 de grame de droguri de risc.

Potrivit DIICOT, procurorii din Caraş-Severin au dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Valentin Boghian, în vârstă de 31 de ani, pentru introducere în ţară fără drept de droguri de risc și trafic de droguri de risc.

Boghian este suspectat că a cumpărat, în iulie, utilizând un serviciu de transfer al banilor, 500 de grame de droguri de risc şi a dispus introducerea acesteia în ţară printr-un serviciu de coletărie internaţională.

Tânărul a fost depistat în flagrant, în orașul Oţelu Roșu, judeţul Caraş – Severin, în timp ce primea din Spania coletul.

”Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2017, s-ar fi achiziționat droguri de risc din Spania, care ar fi fost introduse în țară și distribuite pe raza județului Caraș-Severin”, arată DIICOT.

Tribunalul Caraş-Severin a dispus, joi, arestarea preventivă a tânărului pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Caraş-Severin. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Leave a reply