Pe parcursul zilei de ieri, în cadrul unei acțiuni organizate pe raza județului Caraș-Severin, polițiștii rutieri au identificat în trafic 113 conducători auto care au călcat peste măsură pedala de accelerație. Alți 13 șoferi au fost sancționați pentru depășiri neregulamentare, fiindu-le suspendate permisele de conducere pentru 30 de zile.

 

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au desfăşurat ieri pe raza județului o acţiune în scopul prevenirii evenimentelor rutiere şi mai ales, pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun ca urmare a încălcării regulilor de circulaţie.

 

În cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 161 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 56.290 de lei,  113 sancțiuni fiind aplicate pentru încălcarea regimului legal de viteză, 13 pentru depășiri neregulamentare și 35 pentru alte abateri.

 

De asemenea, 13 permise de conducere au fost reţinute pentru o perioadă de 30 de zile pentru nerespectarea regulilor privind depășirea.

 

Astfel de acțiuni vor fi continuate de polițiști și în zilele următoare pentru prevenirea producerii unor drame pe şosele.

 

Pentru un trafic rutier mai sigur, pentru a evita victimizarea prin accidente de circulaţie, sfătuim participanţii la trafic să respecte cu stricteţe semnificaţia indicatoarelor rutiere şi normele de circulaţie. Doar așa vă puteţi proteja viaţa dumnevoastră, a celor dragi şi a altor participaţi la trafic!

Leave a reply