Prima Pagina / BĂILE HERCULANE / Federația Română de Polo parteneriat cu Carpatina

Federația Română de Polo parteneriat cu Carpatina

PARTENERIAT FR POLO PE APĂ ȘI CARPATINA

Două entități de succes — FR Polo pe apă și Carpatina — au decis continuarea și extinderea colaborării începute în urmă cu un an. Carpatina SA a găsit în polo-ul pe apă românesc un partener de încredere cu care își poate asocia și promova imaginea pe plan intern și internațional. Dacă în 2016 Carpatina SA a susținut doar naționala feminină de polo pe apă, începând cu 2017 a decis să-și extindă colaborarea pentru toate celelalte loturi naționale, la toate categoriile de vârstă.

Polo pe apă este una dintre puținele discipline sportive din România care a reușit să participe la toate competițiile majore sportive internaționale. Prezența la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale și Europene sunt o dovadă că Federația Română de specialitate a găsit soluțiile câștigătoare în privința selecției, a pregătirii și participării loturilor naționale la competițiile de obiectiv.

Dezvoltarea parteneriatului dintre FR Polo pe apă și Carpatina SA este consecința seriozității partenerilor implicați ce-și doresc un sprijin reciproc avantajos care să conducă la performanța sportivă și implicit comercială prin această asociere.

Apa minerală naturală plată Carpatina provine din masivul Domogled din munții Cernei, sursa C1 fiind situată în stațiunea băile Herculane. Este o apă plată ideală pentru hidratarea organismului fiind perfect echilibrată mineral și îmbuteliată fără a fi supusă altor procese fizico-chimice.

Apa minerală Carpatina carbogazificată precum și cea ușor carbogazificată provin din sursa Toșorog, județul Neamț, o zonă sălbatică ferită de poluare din preajma masivului Ceahlău.

Fiecare tip de apă minerală Carpatina te hidratează echilibrat ajutându-te să îți păstrezi pofta de viață și spiritul tânăr.

Președinte

Călin Găvruș

About editor editor

Lasă un răspuns