Avem un proiect frumos, construit cu migală, în ani de muncă. Clubul Sportiv Universitatea Reșița are o echipă de handbal ce a crescut de la an la an, a căpătat experiență, iar acum bate la porțile Ligii Naționale.
Cu doar câteva zile înaintea încheierii sezonului Diviziei A, avem bucuria de a vă anunța că trei dintre componentele formației noastre, cărora le expirau contractele în vară, au semnat noi angajamente, până în 2019! Astfel, ne bucurăm să le avem în continuare în lotul nostru pe Andrada Stamin, Beatrice Kovari și Gianina Iung.

Echipa noastră a parcurs cel mai bun sezon de Divizia A din 2011 încoace, handbalistele pregătite de profesorul Cristian Busuioc vor termina pe podium, exact ceea ce ne-am propus la începutul campionatului. Cu o etapă înaintea finalului sezonului 2016/2017 al Diviziei A, Seria B, avem confirmarea muncii noastre: locul al treilea și participarea la barajul de promovare în Liga Națională!
În ultima etapă, fetele noastre vor juca luni, 15 mai, de la ora 14:30, în deplasare la Național Brașov.
Apoi ne așteaptă marea încercare, turneul de baraj de la Sfântu Gheorghe, din perioada 23-27 mai. Vor fi prezente ocupantele locurilor 2 și 3 din cele două serii ale Diviziei A, precum și două echipe din Liga Națională, acestea încercând să-și păstreze locurile în elită și pentru sezonul viitor.

Succes, Universitatea Reșița!

Leave a reply