Două accidente rutiere au fost înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza județului nostru în urma cărora două persoane au suferit răni ușoare. Fiți atenți în trafic! Respectați regulile de circulație!

 

La data de 23 mai a.c., în jurul orei 10.00, un tânăr de 18 ani, din Caransebeș, fără a se asigura corespunzător, a executat manevra de mers înapoi pe strada Capitain Iancu Temes din Caransebeș și a acroșat o femeie de 36 de ani, în timp ce aceasta executa activități de întreținere a părții carosabile. Femeia purta echipament fluorescent-reflectorizant.

 

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a femeii, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

~

În aceeași zi, în jurul orei 23.00, un bărbat de 29 de ani, din Reșița, a condus un autoturism pe bulevardul Republicii, dinspre Renk spre Intim. La intersecția cu strada Țarcului, a efectuat virajul spre stânga fără a acorda prioritate de trecere unui motociclu condus de un tânăr de 16 ani, din Reșița, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului motociclului, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cele două cazuri polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Leave a reply