HOȚ PRINS DUPĂ CE A FURAT DINTR-O PENSIUNE!

HOȚ PRINS DUPĂ CE A FURAT DINTR-O PENSIUNE!

Polițiștii din Oțelu Roșu au identificat un bărbat în vârstă de 27 de ani, bănuit că a sustras 550 de lei și 500 de euro dintr-o cameră a unei pensiuni din Poiana Mărului. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

 

Sâmbătă, 20 mai a.c., în jurul orei 22.30, administratorul unei pensiuni din Poiana Mărului a sesizat prin apel la 112 Poliția din Oțelu Roșu despre faptul că o persoană necunoscută a sustras 550 de lei și 500 de euro dintr-o cameră a pensiunii, după care a sărit pe geam și a fugit cu un taximetru.

 

Urmare a sesizării primite, s-a procedat la instituirea de îndată a unui filtru la intersecția D.N.68 cu D.J.683, între localitățile Zăvoi și Măru. De asemenea, o patrulă de poliție s-a deplasat spre satul Poiana Mărului.

 

Între localitățile Măru și Măgura, polițiștii au oprit în trafic un autoturism inscripționat ,,Taxi”, pe scaunul din dreapta-față al autoturismului fiind identificat un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Caransebeș. A fost verificat interiorul autoturismului, sub scaunul din dreapta-față polițiștii găsind suma de 550 de lei și 500 de euro.

 

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a acestuia.

 

Banii sustrași au fost restituiți părții vătămate.

 

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )