Polițiștii rutieri au depistat ieri în trafic, doi bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere. Pe numele lor s-au întocmit dosare penale.

 

La data de 8 mai a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Caransebeș au oprit pentru control o autoutilitară care circula pe D.N.6, pe raza localității Sacu, care era condusă de un bărbat de 46 de ani, din Teleorman.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoutilitara nu figurează înmatriculată în circulație.

 

La data de 9 mai a.c., în jurul orei 02.00, polițiștii municipiului Reșița – Biroul Rutier au depistat în trafic, pe pasajul Nera din Reșița, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 54 de ani, din localitate.

 

Polițiștii l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență din Reșița unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

Cei doi conducători auto sunt cercetați penal.

 

***

Pentru a preveni evenimentele rutiere negative, polițiștii rutieri vor acționa zilnic pe drumurile publice. Pe lângă prezența activă în trafic, polițiștii vor folosi și aparatele radar aflate în dotarea Inspectoratului Județean de Poliției Caraș-Severin.

 

 

Conduceți prudent!

Leave a reply