Echipa noastră a câștigat meciul din etapa a 24-a a Diviziei A de handbal feminin, Seria B. CSU Reșița s-a impus joi, 4 mai, în deplasare la Crișul Chișineu-Criș, cu scorul de 31-26. La pauză, studentele din Reșița conduceau cu 21-12.
Astfel, echipa antrenată de profesorul Cristian Busuioc a mai trecut un hop în drumul spre îndeplinirea obiectivului, clasarea pe podium la finalul actualei ediții de campionat. Locul 3 este la îndemână în acest moment, o poziție care asigură prezența la barajul de promovare în Liga Națională, din perioada 23-27 mai, de la Sfântu Gheorghe. Echipa noastră a egalat la puncte (39) ocupanta locului al treilea, Mureșul Târgu Mureș, însă rezultatele înregistrate în meciurile directe o avantajează pe CSU Reșița.
Duminică, 7 mai, lucrurile s-ar putea lămuri în privința ocupantei locului al treilea, dacă liderul Minaur Baia Mare ar învinge pe Mureșul Târgu Mureș, în etapa 25. O etapă în care CSU Reșița va obține trei puncte, pentru că Dacia Mioveni a anunțat că nu mai face deplasarea în Banat, pentru meciul din 7 mai. Astfel, cu trei puncte avans înaintea ultimei etape, când vom juca în deplasare la Național Brașov, nu mai avem cum să pierdem locul de pe podium!

Crișul Chișineu-Criș – CSU Reșița 26-31 (12-21)
CSU Reșița: Delia Roman, Alexandra Popescu, Andra Ioța – Adriana Voina (8 goluri), Alexandra Dinu (8), Alina Cristea (6), Gianina Iung (4), Lorena Mocodean (2), Alexandra Bucur (2), Claudia Baldovin (1), Beatrice Kovari, Diana Boriceanu, Andrada Stamin, Cătălina Dumitrescu, Denisa Ion. Antrenor: Cristian Busuioc.

Leave a reply