Prima Pagina / CARANSEBEŞ / CERCETAȚI DE POLIȚIȘTI DUPĂ CE AU SUSTRAS BUNURI DINTR-UN LOCAL PUBLIC DIN CARANSEBEȘ

CERCETAȚI DE POLIȚIȘTI DUPĂ CE AU SUSTRAS BUNURI DINTR-UN LOCAL PUBLIC DIN CARANSEBEȘ

Doi bărbați din Caransebeș sunt cercetați acum de polițiștii din zonă, după ce au sustras bunuri dintr-un local public. Prejudiciul în valoare de aproximativ 1.500 de lei a fost recuperat în proporție de 70%.

 

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din Caransebeș au reușit identificarea a doi presupuși autori ai unui furt calificat. Cei în cauză în vârstă de 18, respectiv 25 de ani, ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un local public din Caransebeș, creând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.500 de lei.

 

În fapt, în noaptea de 30 aprilie spre 1 mai a.c., bănuiții au rupt grilajul metalic de la o fereastră a localului, au spart un geam și au pătruns în interior de unde au sustras un monitor de calculator dar și băuturi alcoolice și țigări.

 

Cei doi bărbați sunt cercetați penal sub aspectul săvârșii infracțiunii de furt calificat, polițiștii efectuând în continuare cercetări în vederea documentării întregii activități infracționale a lor.

 

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70%.

 

UPDATE:  

BĂRBATUL CERCETAT  PENTRU TREI INFRACȚIUNI DE FURT CALIFICAT A FOST REȚINUT DE POLIȚIȘTI

 

Polițiștii municipiului Reșița au efectuat ieri cercetări față de un bărbat de 34 de ani, bănuit a fi autorul a trei infracțiuni de furt calificat. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă Caraș-Severin.

 

În urma documentării activității infracționale a unui bărbat de 34 de ani, din Reșița, bănuit a fi autorul a trei infracțiuni de furt calificat, polițiștii municipiului Reșița l-au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă Caraș-Severin.

 

În cursul zilei de azi, cel în cauză urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița cu propunere de arestare preventivă.

 

Reamintim că la data de 19 martie a.c., bănuitul ar fi sustras țevi din cupru din incinta unei societăți comerciale din Reșița, creând un prejudiciu în valoare de 800 de lei.

La data de 12 aprilie a.c., același bărbat ar fi sustras băuturi alcoolice în valoare de 450 de lei dintr-un magazin.

A treia faptă a avut loc în noaptea de 24/25 aprilie a.c. când, prin forțarea sistemului de închidere a unei uși metalice, bărbatul ar fi pătruns în sediul unui partid politic de unde ar fi sustras un laptop.

 

Pe numele lui s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșii infracțiunii de furt calificat, polițiștii efectuând în continuare cercetări în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

 

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%. Laptopul sustras a fost recuperat și predat părții vătămate.

 

About editor editor

Lasă un răspuns