Prima Pagina / Timiş / Academia Timișeană AntiCorupție

Academia Timișeană AntiCorupție

Suntem onorați să vă aducem la cunoștință faptul că Academia Timișeană AntiCorupție se bucură de sprijinul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, în calitate de partener.

Astfel, nu uitați că până pe 30 aprilie vă puteți înscrie trimițând aplicația voastră constând în CV şi un eseu de maxim 2 pagini în care să ne prezentaţi ce vreți să schimbați în cadrul organizației voastre sau în administrația locală la adresa atac@liderjust.ro.

Academia Timișeană AntiCorupție se va desfășura în perioada 25-28 mai la Timișoara și își propune ca cei 20 de tineri funcţionari publici şi profesionişti din serviciile publice din judeţele Timiş, Arad şi Caraş Severin să participe la training-uri interactive, ateliere şi dezbateri concentrate asupra identificării cauzelor corupţiei, dar și asupra soluţiilor pentru eliminarea acesteia.

Mai multe detalii privind înscriererea regăsiți pe site-ul și profilul facebook al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici sau pe site-ul oficial al Academiei. Așteptăm aplicația ta! Fii un profesionist model!

http://www.anfp.gov.ro/Anunt/Academia_Timiseana_AntiCoruptie__la_prima_editie

https://www.facebook.com/A.N.F.P.Romania/?fref=ts

About editor editor

Lasă un răspuns