Home / REŞIŢA / Loviri sau alte violenţe

Loviri sau alte violenţe

Duminică, 09 aprilie a.c, în jurul orei 20.40, grupa de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, a fost sesizată cu privire la faptul că în cartierul Mociur, din mun. Reşiţa, o persoană a fost agresată fizic.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de jandarmi, care a constatat în urma verificărilor efectuate şi a declaraţiilor celor prezenţi, că numitul H.L., în vârstă de 31 ani, domiciliat în mun. Reşiţa, l-a lovit în repetate rânduri cu pumnii şi cu un obiect dur, pe numitul  S.L., în vârstă de 31 ani, domiciliat în mun. Reşiţa, provocându-i mai multe leziuni la nivelul feţei.

Persoana vătămată a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale.

În urma celor constatate, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”. Actele au fost predate Poliţiei Municipiului Reşiţa pentru continuarea cercetărilor.

About editor editor

Check Also

Ai fost reținut la serviciu și ai ajuns seara acasă? Ava Delivery este soluția

De câte ori ți s-a întâmplat să fii reținut la serviciu și să ajungi târziu …

Lasă un răspuns