Home / REŞIŢA / BĂNUIȚI DE FURT DIN AUTOTURISME, REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI

BĂNUIȚI DE FURT DIN AUTOTURISME, REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI

Polițiștii municipiului Reșița au identificat cinci tineri bănuiți de comiterea a 10 infracțiuni de furt din autoturisme. Trei dintre ei au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin.

 

Ieri, 30 martie a.c., în urma cercetărilor demarate, polițiștii municipiului Reșița au identificat 5 tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani, din Timișoara, bănuiți de comiterea a 10 infracțiuni de furt din autoturisme.

 

În fapt, în noaptea de 29/30 martie a.c., bănuiții ar fi pătruns prin efracție în 10 autoturisme ce erau parcate în cartierul Lunca Bârzavei iar din interiorul lor ar fi sustras casetofoane, boxe audio, stick-uri de memorie și alte bunuri materiale.

 

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate și predate părților vătămate.

 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, trei dintre bănuiți fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin. În cursul zilei de azi, cei în cauză urmează a fi prezentați magistraților Judecătoriei Reșița pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

About editor editor

Check Also

Ai fost reținut la serviciu și ai ajuns seara acasă? Ava Delivery este soluția

De câte ori ți s-a întâmplat să fii reținut la serviciu și să ajungi târziu …

Lasă un răspuns