Arhivă

Zeci de şoferi au protestat faţă de gropile de pe un drum județean din Caraș-Severin sădind flori FOTO

Circa 50 de șoferi nemulțumiți de starea proastă a drumului județean 571, din județul Caraș-Severin, au străbătut, sâmbătă, cei 17 kilometri de șosea cu steaguri tricolore în geamuri și claxonând în semn de protest, aceştia sădind şi flori în gopile din asfalt, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei aproximativ 50 de șoferi au luat decizia de a protesta pentru a atrage atenția autorităților cu privire la starea proastă a drumului județean 571, care leagă DN 57 de Parcul Național Cheile Nerei-Beușnița. Manifestanții spun că șoseaua nu a suferit reparații majore de peste zece ani, astfel că drumul este plin de gropi.

La acțiunea de protest organizată sâmbătă pe tronsonul de 17 kilometri ai DJ 571 au participat localnici din satele apropiate, consilieri locali, dar și proprietari de pensiuni din zonă.

Manifestanții au prins în geamurile mașinilor steaguri tricolore, iar distanța a fost parcursă în coloană, șoferii claxonând în semn de protest.

De asemenea, în localitatea Ciuchici, protestatarii au plantat simbolic flori în gropile din carosabil.

„Este păcat că avem o zonă atât de frumoasă și mulți turiști se plâng de fiecare dată de starea proastă a drumurilor, riscând în acest fel să-i pierdem ca și clienți. Turismul este unica șansă de dezvoltare a zonei și autoritățile trebuie să ne asculte strigătul de disperare”, a afirmat un proprietar de pensiune din Sasca Română.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts