Home / Banat / Fii voluntar, fii util, fii european! 

Fii voluntar, fii util, fii european! 

Corpul european de solidaritate/Erasmus 30+ – experienţe şi perspective
 
Reprezentanţa Comisiei Europene în România, în colaborare cu Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale (ANPCDEFP), organizează o serie de prezentări şi ateliere interactive despre această nouă iniţiativă a Comisiei Europene. În cadrul manifestării vor interveni voluntari şi membri ai unor ONG-uri din cadrul a două organizaţii de voluntariat: Young Initiative şi A.C.T.O.R. – Asociaţia Română Pentru Teatru şi Origami. Evenimentul va avea loc la Spaţiul Public European (strada Vasile Lascăr nr. 31, Bucureşti), în 26 ianuarie, între 14.30 – 16.30.
Lansat în 7 decembrie 2016, la Bruxelles, Corpul european de solidaritate se adresează tuturor celor care sunt interesaţi de voluntariat, care au vârste între 17-30 de ani, şi care doresc astfel să se angajeze într-o…altă viaţă. Cu 1021 de persoane înscrise în acest proiect, România se află la ora actuală pe locul 4 în topul 28 al statelor membre, dupa Italia, Spania, Portugalia, Germania.

About cristian.frant

Check Also

S-a semnat contractul “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, a rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare din Reșița”

Contractul CS-CL-06 “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare …

Lasă un răspuns