Home / Caraş-Severin / Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa a găzduit „Gala jocurilor de marketing”

Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa a găzduit „Gala jocurilor de marketing”

Universitatea Eftimie Murgu ResitaUniversitatea Eftimie Murgu din Reşiţa a găzduit, joi, prima ediţie a evenimentului ‘Gala jocurilor de marketing’, destinată studenţilor din anul al doilea de la Facultatea de Ştiinţe Economice.

‘Facultatea noastră de Ştiinţe Economice a încercat, de câţiva ani, să treacă de la un stil informal, pur, la unul formal şi aplicativ. În plus, în acest semestru am încercat să trecem la o altă treaptă, să introducem un stil creativ şi inovativ, astfel încât, studenţii noştri să îşi dezvolte un stil antreprenorial. Noi credem că, prin astfel de metode, ei devin mult mai interesaţi şi reuşesc să asimileze materia, chiar ei înşişi transformându-se în ceea ce noi numim economişti foarte buni. Iar acest concurs este o astfel de modalitate de a asimila materia, să o înveţe într-un fel profund şi complex. Studenţii au creat un joc de marketing, în care vor înainta doar după ce vor răspunde la o întrebare din toată materia care s-a predat până acum. Dacă nu ştiu să răspundă, rămân pe loc, până la tura următoare’, a explicat prof. univ. dr. Angela Bretcu, de la Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa.

Studenţii de la Facultatea de Ştiinţe Economice, din anul II de studiu, au avut ca temă de analiză transpunerea materiei de la disciplina Marketing într-un material uşor de parcurs. Astfel, studenţii reşiţeni au ales crearea unor jocuri cu ajutorul cărora se pot parcurge noţiunile teoretice de marketing.

În cadrul evenimentului au fost testate jocurile şi validate de cei prezenţi, prin vot. S-a punctat creativitatea, ingeniozitatea şi originalitatea produsului conceput, câştigătorul urmând a fi premiat.

Printre jocurile pregătire de studenţi s-au aflat ‘Roata restanţei’ sau ‘Activity marketing’, un joc de societate care conţine mai multe bileţele cu noţiuni de marketing, cu ajutorul cărora studenţii pot învăţa toată materia.

About cristian.frant

Check Also

ANUNŢ OPRIRE APĂ ORAVIȚA în data de 07.06. 2021 –str Răcășdiei (parțial)

În vederea  eliminării unei avarii apărute pe str.Răcășdiei, se va opri furnizarea apei în data …

Lasă un răspuns