steno-tabuganPSD pregătește o fraudă electorală masivă în Caraș-Severin: Stenogramele echipei de campanie PSD au fost trimise competitorilor electorali

 

În atenția organizației PNL Caraș-Severin au fost aduse o serie de informații și dovezi care ne fac să avem suspiciuni temeinice referitoare la faptul că organizația PSD Caraș-Severin pregătește o fraudă electorală masivă în ziua de 11 decembrie.

 

Aceste suspiciuni sunt bazate pe fragmente de conversație din grupul de comunicare electronică al echipei de campanie PSD, în care sunt discutate tactici și abordări care sunt la limita legii sau chiar o depășesc. Conversația echipei de campanie a PSD Caraș-Severin, care se întinde pe sute de pagini de la începutul campaniei și până în prezent, conține referiri explicite la modul în care trebuie hărțuiți candidații PNL în mediile de socializare electronice și conține și indicii referitoare la modul în care PSD plănuiește să se organizeze în ziua de 11 decembrie.

 

Concret, avem dovezi despre modul în care PSD Caraș-Severin a încercat să manipuleze electoratul, în special prin comunicarea pe Facebook, dar și prin presă, prin profile false, prin informații despre care se știa că nu sunt adevărate și avem toate motivele să credem că aceste modalități imorale și nelegale vor fi continuate și în momentul votului de pe 11 decembrie. Mai mult, se poate lesne vedea că inclusiv funcționari ai statului sunt implicați în efortul de campanie, lucru care depășește limita legii.

 

Faptul că aceste dovezi și informații au ajuns la noi chiar din sânul echipei PSD, ne face să fim încrezători că nu toți membrii PSD Caraș-Severin sunt dispuși să recurgă la orice fel de mijloace pentru a obține voturi și că există încă oameni de bună-credință în PSD, care nu vor accepta să fraudeze algerile, riscând sancțiunile penale prevăzute de lege.

 

Având în vedere cele de mai sus, organizația PNL Caraș-Severin face, public, următoarele solicitări:

  1. Solicităm instituțiilor statului român cu atribuții legale în procesul de organizare și supraveghere a procesului electoral să acorde vigilență suplimentară modului în care se vor desfășura alegerile în ziua de 11 decembrie în județul Caraș-Severin.
  2. Solicităm tuturor membrilor PSD să nu cadă în capcanele care le sunt întinse și să refuze să ia parte la orice fel de acțiuni care sunt ilegale.
  3. Solicităm tuturor Organizațiilor Non-Guvernamentale care au desemnat observatori în secțiile de vot din județul Caraș-Severin să-și mărească echipele de pe teren, pentru a putea supraveghea temeinic procesul de vot.

 

PNL Caraș-Severin anunță extrem de clar că orice suspiciune de fraudă va fi semnalată în timp real organelor competente, iar un raport detaliat va fi înaintat și organizațiilor internaționale care vor monitoriza procesul electoral din România.

 

PNL Caraș-Severin prezintă public, atașat la acest comunicat de presă, dovezile pe care ne bazăm suspiciunile.

Organizația PNL Caraș-Severin

 

TOATĂ CONVERSAŢIA TRIMISĂ DE PNL poate fi citită aici conversatie-whatsapp-cu-tsd-caras-severin-on-line-1i. Redacţia nu îşi asumă responsabilitatea publicării conversaţiei

Leave a reply