Home / Arad / Trei dintr-un foc pe Aleea Macilor

Trei dintr-un foc pe Aleea Macilor

cover_1

 

 

 

 

 

 
incendiu-masini-al-macilorSâmbătă dimineața, în jurul orei 2.55, polițiștii municipiului Reșița au fost sesizați cu privire la faptul că pe aleea Macilor din localitate a luat foc un microbuz. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a identificat un microbuz distrus în totalitate în urma unui incendiu. Incendiul s-a extins și la alte două autoturisme aflate în apropiere, unul fiind distrus în proporție de 90 % iar celuilalt i-au fost avariate spoilerul și farul stânga-față.

”În urma producerii incendiului nu au rezultat victime omenești. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, polițiștii efectuând cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc fapta” transmite Poliția.

 

 

cover-pozitia-1

About cristian.frant

Check Also

Schimbarea directorilor școlari,o nemulțumire pentru membrii USR-PLUS

În contextul schimbării  directorilor de unități școlare cărora le-a expirat mandatul în 8 ianuarie 2021, senatorul USR-PLUS, Ștefan Pălărie, alături de alți colegi din Comisia de Învățământ, Tineret și Sport a Sentatului, a trimis adrese către toate …

Lasă un răspuns