Home / Banat / Un alt fel de foc în Poiana Lupului

Un alt fel de foc în Poiana Lupului

incendiu jazz poiana lupuluiRestaurantul ‘La Scena’, amplasat la intrarea în Gărâna, în locul cunoscut sub numele de Poiana Lupului, a luat foc în această după-amiaza, fără a se cunoaşte, deocamdată, cauza incendiului.

‘Am fost solicitaţi în această după-amiază, printr-un apel la 112, pentru a interveni la stingerea unui incediu care a izbucnit la un restaurant. Echipajele de pompieri militari şi Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Brebu Nou şi Văliug intervin pentru stingerea incendiului care se manifestă generalizat şi violent la întreaga construcţie. Preponderenţa materialelor şi elementelor de construcţie din lemn au favorizat arderea intensă, restaurantul fiind afectat în proporţie de aproximativ 80%’, a declarat Elena Tarla, din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic al judeţului Caraş-Severin.

Complexul turistic a devenit celebru cu mulţi ani în urmă datorită organizării, aici, a Festivalului Internaţional de Jazz, dar şi a festivalurilor de muzică rock şi folk, care se desfăşoară anual în Poiana Lupului.

[fvplayer src=”//stiridinbanat.ro/wp-content/uploads/2016/10/video-1476794911.mp4″ width=”368″ height=”656″ ad_width=”300″]

About cristian.frant

Check Also

Schimbarea directorilor școlari,o nemulțumire pentru membrii USR-PLUS

În contextul schimbării  directorilor de unități școlare cărora le-a expirat mandatul în 8 ianuarie 2021, senatorul USR-PLUS, Ștefan Pălărie, alături de alți colegi din Comisia de Învățământ, Tineret și Sport a Sentatului, a trimis adrese către toate …

Lasă un răspuns