Prima Pagina / Banat / Proxeneții de pe Clisură ajung la procurorii din Lyon

Proxeneții de pe Clisură ajung la procurorii din Lyon

arme gasite la perchezitii proxeneti frantaUn număr de 12 percheziţii domiciliare au fost efectuate luni, de poliţişti şi procurori ai DIICOT Caraş-Severin, la persoane pe numele cărora autorităţile franceze au emis mandate europene de arestare, fiind ridicate mai multe arme albe, sume de bani şi înscrisuri.

”Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin şi procurorii D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Caraş-Severin au efectuat 12 percheziţii domiciliare, în judeţele Caraş-Severin, la Oraviţa şi Moldova Nouă, şi Timiş, la Jimbolia. În cursul anului 2016, din dispoziţia procurorului D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraş-Severin, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin au efectuat activităţi în baza unei cereri de asistenţă juridică internaţională, emisă într-o cauză instrumentată de autorităţile de aplicare a legii din Lyon, Franţa. Cauza având loc în Franţa, autorităţile de acolo au emis mandate europene de arestare pentru şapte persoane”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ.

Conform acesteia, obiectul cauzei îl constituie un grup infracţional implicat în activităţi de trafic de persoane şi proxenetism, care acţiona pe teritoriul Franţei.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, la activităţi participând şi jandarmi.

About cristian.frant

Lasă un răspuns