arme gasite la perchezitii proxeneti frantaUn număr de 12 percheziţii domiciliare au fost efectuate luni, de poliţişti şi procurori ai DIICOT Caraş-Severin, la persoane pe numele cărora autorităţile franceze au emis mandate europene de arestare, fiind ridicate mai multe arme albe, sume de bani şi înscrisuri.

”Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin şi procurorii D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Caraş-Severin au efectuat 12 percheziţii domiciliare, în judeţele Caraş-Severin, la Oraviţa şi Moldova Nouă, şi Timiş, la Jimbolia. În cursul anului 2016, din dispoziţia procurorului D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraş-Severin, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin au efectuat activităţi în baza unei cereri de asistenţă juridică internaţională, emisă într-o cauză instrumentată de autorităţile de aplicare a legii din Lyon, Franţa. Cauza având loc în Franţa, autorităţile de acolo au emis mandate europene de arestare pentru şapte persoane”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ.

Conform acesteia, obiectul cauzei îl constituie un grup infracţional implicat în activităţi de trafic de persoane şi proxenetism, care acţiona pe teritoriul Franţei.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, la activităţi participând şi jandarmi.

Leave a reply