Home / Banat / De la RIUF poti ajunge direct in Marea Britanie

De la RIUF poti ajunge direct in Marea Britanie

#RIUFtoCoventry

Ajuns la cea de-a 19-a editie, RIUF-The Romanian International University Fair revine in aceasta toamna cu treRIUF Timisoara 2016i editii in care isi va surprinde vizitatorii cu activitati noi si universitati aflate in premiera in Romania Cel mai mare eveniment educational din sud-estul Europei va avea loc in Timisoara pe 6 octombrie, la Hotel Continental.

Peste 15 de universitati din Marea Britanie vor fi prezente la RIUF in aceasta toamna

Peste 40 de expozanti din tari precum Romania, Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Elvetia, Franta, USA sau Germania sunt pregatiti sa raspunda la intrebarile legate de programele de studiu (licenta, masterat, MBA, doctorat) din tara si din strainatate. La RIUF vor fi prezente mai mult de 15 de universitati din Marea Britanie precum: University of Nottingham, University of Sheffield, Birmingham University. Printre universitatile care vor participa la targ se numara si Coventry University, care va premia vizitatorii RIUF cu o excursie de doua persoane in Coventry si Londra.

Coventry University este plasata pe locul 15 in topul celor mai bune universitati din Marea Britanie, actualizat de ziarul “The Guardian University Guide” din Marea Britanie. Datorita facilitatilor in-campus si off-campus universitatea a castigat trei ani la rand (2014, 2015, 2016) titlul de “Modern University of the Year” acordat de Times Higher Education, iar in 2011 i-a fost acordat titlul de “Entrepreneurial University of the Year”. Coventry University dispune de trei campusuri in care poti gasi, asa cum arata statisticile, cei mai multi romani.

Castiga o excursie de 4 zile la Coventry University si Londra pentru doua persoane!

Reprezentantii universitatii din Coventry au pregatit pentru tine un concurs in urma caruia poti castiga o excursie de 4 zile, la Coventry University si Londra. Regulamentul concursului este simplu, oferind tuturor celor interesati sansa de a castiga:

  1. Te inscrii la RIUF Timisoara (6 octombrie)
  2. Distribui pe pagina personala regulamentul concursului, disponibil pe pagina de facebook RIUF-The Romanian University Fair, folosind #RIUFtoCoventry. Te asiguri ca postarea si profilul de facebook este public.
  3. Participi la RIUF Timisoara, pe 6 octombrie, la Hotel Continental si discuti cu reprezentantii Coventry University.

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti si anuntat in data de 17 octombrie pe site-ul evenimentului si pe pagina de facebook RIUF.

Vino la RIUF sa afli tot ce trebuie sa stii legat de studiile in strainatate si sa descoperi ca este mult mai usor decat crezi sa studiezi unde vrei. Inregistreaza-te pe www.riuf.ro si vino in Timisoara pe 6 octombrie, la Hotel Continental.

EDUCATIVA este un grup de organizatii non-guvernamentale si companii ce dezvolta produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala. Printre programele EDUCATIVA se numara serviciile de consiliere educationala EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizata de inscriere la universitati din Romania, AdmitereOnline.ro.

About cristian.frant

Check Also

Miruna Ioana Goian, olimpica de la 8

Miruna Ioana Goian este în acea perioadă a vieții în care totul este simplu, frumos …

Lasă un răspuns