Adrian Torma Moises AdrianDa, despre orgoliu ar fi putut fi vorba! Cum Adrian Torma a candidat contra lui Matei Lupu, orgoliu l-ar fi putut determina să spună că nu face echipă cu viceprimarul lui Matei Lupu. Dar, sârbul Adi Moiseș, a demonstrat că vrea să schimbe fața orașului și, apoi, este reprezentantul celei mai importante minorități din oraș. Așa că Adrian Torma a lăsat orgoliile și politica deoparte și a acceptat ca atât consilierii PNL cât și cei PSD să voteze propunerea de viceprimar.

În momentul în care am fost ales Primar, am conștientizat ca încrederea care mi-a fost acordată înseamnă în primul rând răspundere și obligație, dar și o puternica motivatie pentru muncă si devotament în folosul orașului și al cetățenilor lui. Momentul depunerii juramantului in calitate de Primar al orasului Moldova Noua a fost unic si emotionant. Nimic nu poate fi mai frumos decât atunci când vezi ca cetatenii iti sunt alaturi in orice moment. Sunt convins ca impreuna cu ei voi reusi sa reconstitui identitatea si frumusetea orasului Moldova Noua. Mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat încrederea lor si familiei mele pentru întreaga susținere. Ca primar, JUR să rămân permanent în sprijinul comunității din Moldova Noua, căreia sunt mândru să-i aparțin” ne-a declarat proaspătul primar.

De altfel Adrian Torma a explicat că are proiecte mari pentru micul orășel-port și deja s-a apucat de muncă, a făcut deplasări pe teren, s-a ocupat de organizări de evenimente și s-a pus la punct cu situația din primărie. ”Astăzi am trăit un moment unic si emoționant prin depunerea jurământului ca Primar al orașului Moldova Nouă. De mâine începem un frumos drum al reconstrucției orașului, un drum pe care, cu siguranță, îl vom parcurge împreună, cu toată hotărârea si determinarea, plini de încredere şi speranță. Am tot respectul pentru orașul nostru şi mă rog la Bunul Dumnezeu să ne Lumineze calea şi sufletele, să coboare Înțelepciunea Lui peste noi, să ne dea Puterea să iertăm celor care ne-au greșit şi împreună să ducem proiectul „M9 Evolution” la bun sfârșit. Eu, Torma Adrian, Primarul dumneavoastră, vă mulțumesc pentru onoarea acordată de a conduce destinele orașului în următorii 4 ani şi vă asigur de toată implicarea şi transparența mea. Puterea de a fi buni stă în noi!” a mai spus Torma după festivitatea de constituire a Consiliului Local și depunerea jurământului în fața consilierilor locali și a sutelor de cetățeni veniți în Casa de Cultură, pentru acest eveniment special.

Leave a reply