Home / Banat / Atenționare de zăpezi în sud – vestul țării

Atenționare de zăpezi în sud – vestul țării

temp_judete_d44uvg5dgdt0ln6r33g8tanvo320opa9_34Meteorologii au emis o atenționare cod galben de ninsori, intensificări ale vântului și temperaturi scăzute pentru 10 județe din sud – vestul țării, valabilă de astăzi, ora 14.00, până luni, ora 12.00.

    În intervalul menționat, ninsorile se vor extinde dinspre sud-vestul extrem al țării și vor cuprinde treptat regiunile sudice, iar stratul de zăpadă nou depus va fi de aproximativ 10 cm. În Oltenia și vestul Munteniei vântul va avea intensificări temporare, atingând la rafală 50…55 km/h, iar în sudul Banatului 60…70 km/h, viscolind zăpada.
    La Oravița termometrele nu vor arăta pe parcursul zilei mai mult de – 6 grade Celsius, temperatura resimțită fiind de – 13 grade Celsius, iar pe parcursul serii și nopții, temperaturile vor scădea pana la – 8 grade, iar temperatura resimțită de corpul uman va fi de – 13 grade.
   Locuitorii din Clisura Dunării vor avea și ei parte de ninsoare slabă și temperaturi mai ridicate decât la Oravița. Aici termometrele vor arăta ziua undeva la – 6, dar din cauza rafalelor de vânt, care vor ajunge
 până la 70 km/h temperatura resimțită va fi de – 15 grade Celsius, iar noaptea – 9 grade, resimțită – 19.
Vom reveni cu amănunte…
Melinda Preda

About cristian.frant

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns