descinderi DIICOT NATO   Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Caraş-Severin, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. au destructurat o grupare specializată în trafic cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La data de 24 iunie 2015, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, cu sprijinul BCCO Timişoara, IPJ Caraş-Severin, IJJ Caraş-Severin si DIPI au efectuat 13 percheziţii domiciliare, pe raza județului Caraş-Severin, la membrii unui grup infracțional organizat specializat în trafic cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 50 de grame de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive şi mai multe mijloace de probă.

Au fost puse în executare 7 mandate de aducere iar împotriva a cinci dintre persoanele bănuite a fost dispusă, prin ordonanţă, măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca aceştia să fie prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Din cercetări a reieşit că, în cursul anilor 2014 – 2015, membrii grupului infracțional organizat ar fi comercializat, pe raza județului Caraş-Severin, produse susceptibile de a avea efecte psihoactive,  pe care le-ar fi procurarat direct, prin intermediul internetului. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al DIPI.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii, în formă continuată.

 

Citiţi mai multe amănunte pe http://ro.blastingnews.com/actual/2015/06/descinderi-diicot-la-o-re-ea-de-trafican-i-de-droguri-10-loca-ii-perchezi-ionate-foto-00453055.html

Leave a reply