Home / Banat / Cristela Georgescu: ÎNTOARCERE LA SIMPLITATE

Cristela Georgescu: ÎNTOARCERE LA SIMPLITATE

Reteta zilei Salata Casa BanateanaȘi până la urmă, chiar: care-i treaba cu-atâta drag de simplitate?

Păi, uite care e: am trăit și eu complicat – am mâncat complicat, am gătit complicat, am gândit complicat, am avut boli complicate, am atras în jurul meu persoane și situații complicate. Și-apoi am început să bâjbâi drumul spre lumina interioară. Adică am pornit în calatoria numită Vindecare. Și pe cărăruia asta am aflat câteva adevăruri fundamentale. Simple. Sunt sigură că nu sunt toate, mai am de “încasat” :). Le-am descoperit prin experimentare directă, mai exact prin suferința cauzată de propriile fixații mentale și emotionale, că deh! bine-ar fi daca încăpățânarea minții ar trece cu argumente logice. Dar vedeți voi, vai de stăpânul în a cărui casă servitoarea “Mintea” ajunge stapână!.

Despre câteva adevăruri simple, însoțite de fotografii din “Tabăra Familială de Nutriție și Sănătate Naturală” la care am participat în 2014, dar și despre atelierele mele cu părinții și (nou!) cu copiii la ediția din 2015, am scris în ultimul meu articol de pe blog.

Pe lângă cele două ateliere de educație alimentară, copii au programul lor zilnic, special creat, cu ateliere de olărit, tâmplărie, țesut, întoarcere în timp, joc în natură …

About cristian.frant

Check Also

La Anina Aquacaraș oprește apa

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA În data de -13.01.2022–str. Celnic Nord, Cerna, Cheile Gârliștei …

Lasă un răspuns