Home / Banat / Primăria Moldova Nouă dă mai puțini bani pentru înfrumusețarea Liceului Tehnologic ”Clisura Dunării” din Moldova Nouă decât dă un ONG din Reșița!

Primăria Moldova Nouă dă mai puțini bani pentru înfrumusețarea Liceului Tehnologic ”Clisura Dunării” din Moldova Nouă decât dă un ONG din Reșița!


fundatia activity liceul tehnologic clisura dunarii moldova nouaAtitudine greu de înțeles a edilului din Moldova Nouă care, deși a acceptat să implice Primăria într-un proiect finanțat de MOL România, a venit cu un aport financiar sub cel adus de Fundația Activity din Reșița. Aproap 4.000 de lei sunt necesari pentru cofinanțarea proiectului, dar Primăria Moldova Nouă nu a fost în stare să suporte această sumă pentru înfrumusețarea Liceului la care este director adjunct chiar soția primarului și la care predă și consilierul local Victor Râcu. Atitudinea trădează adevărata prețuire pe care conducerea Primăriei o are pentru școli și profesori!

Proiectul se desfaşoară in perioada  20 aprilie 2015 –1 august 2015 de Fundaţia ACTIVITY împreuna cu partenerii: Grup Şcolar “Clisura Dunării” Moldova Noua   şi  PRIMĂRIA Moldova Noua. Proiectul este finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat  şi MOL România prin       PROGRAMUL SPAŢII VERZI, Componenta Spaţii Verzi Urbane

Valoarea totală a poiectului este de 12918 lei. Valoarea fonduriilor primite  este de 9000  (69,6%) lei, iar fonduriile in valoare de 3918 (30,33%) lei reprezintă co-finanţarea proiectului-  contribuţia parteneriilor.

Scopul proiectului este “reabilitarea cu materiale naturale a parcului şcolar existent printr-o intervenţie neinvazivă asupra mediului înconjurǎtor implicând activ elevii, pǎrinţii şi comunitatea localǎ.”

About cristian.frant

Check Also

La Anina Aquacaraș oprește apa

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA În data de -13.01.2022–str. Celnic Nord, Cerna, Cheile Gârliștei …

Lasă un răspuns